Disney Schurken en een 36K Challenge tijdens de derde editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend

20-23 September 2018

De grootste Disney, Star Wars en Marvel Schurken komen naar de derde editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend.

Het meest magische hardloopevenement ter wereld van 20 tot en met 23 september. Kinderen vanaf 1 jaar, families, vrienden, beginnende en ervaren hardlopers kunnen allemaal genieten van 4 dagen sport en feest. Om aan de Schurken te ontsnappen kunnen de naar verwachting 24.000 deelnemers maar één ding doen: rennen!

HARDLOOPWEDSTRIJDEN VOOR IEDEREEN
Een onvergetelijke sfeer, ongelooflijke kostuums, ontmoetingen met de beroemde Disney Figuren, hardloopwedstrijden door de twee Disney Parken voor alle leeftijden en alle niveaus, van de 100 meter tot de halve marathon … dit zijn de ingrediënten van het Disneyland Paris Magic Run Weekend, het Europese evenement van het runDisney-programma.
Op vrijdag 21 september trapt de Disneyland Paris 5K de feestelijkheden af. Het wordt het strijdtoneel van de ultieme vijand van de Avengers: Thanos. De volgende dag nemen de Disney Evil Sidekicks deel aan de Disneyland Paris 10K.
Later op de ochtend trekken Stitch en zijn buitenaardse vrienden hun mooistee Hawaiiaanse kostuums aan om de beginnende hardlopers te vermaken tijdens de runDisney Kids Runs, met hardloopwedstrijden van 100m, 200m of 1K.
Op zondag 23 september moedigen de grootste Disney Schurken de hardlopers aan tijdens de Disneyland Paris-Val d’Europe Halve Marathon! Om aan hen te ontsnappen is er maar één optie: ren voor je leven!
Losse startbewijzen zijn te koop van 17 april tot en met 31 augustus.
Startbewijzen in combinatie met een hotelkamer zijn reeds beschikbaar.
36K CHALLENGE
Nieuw in de editie van 2018: voor sporters of enthousiastelingen die graag een uitdaging aangaan is het mogelijk om deel te nemen aan de 3 afstanden voor volwassenen. Hiermee nemen zij deel aan de 36K Challenge.
Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de 31K Challenge (10K + 21K = 31K). Bij de finish ontvangen de deelnemers aan de Challenges een exclusieve medialle naast de medaille voor elke afzonderlijke afstand
PROGRAMMA

Programma Disney Paris Magic Run Weekend

HET DISNEYLAND PARIS MAGIC RUN WEEKEND IN CIJFERS
Disney Parken voor een betoverend decor
Challenges (Castle to Château, 31K en 36K)
ambassadeurs: Paula Radcliffe en Michaël Jérémiasz
36 kilometers worden afgelegd door de deelnemers aan de 36K Challenge
3editie
24 000 verwachte hardlopers
dagen vol sport en feest
hardloopwedstrijden op het programma
 
Voor meer informatie, bezoek run.disneylandparis.com
@runDisneyFrance
#runDisneyFrance