Nieuwe duikshow ‘The Lost Gold’ gaat van start in Bobbejaanland

Ontdek ‘The Lost Gold’ – De eerste duikshow van Bobbejaanland!

Bobbejaanland presenteert met trots ‘The Lost Gold’, de allereerste duikshow in het park! Deze unieke show wordt gehouden op de iconische vijver van het park, waar zowel de tribune als de volledige showsetting op het water zijn gebouwd. Dit spectaculaire waterspektakel is geschikt voor alle leeftijden.

Een spannend en humoristisch avontuur

In ‘The Lost Gold’ probeert avonturier Skizzo de legendarische schat van Mystery Bay te vinden. Dit avontuur gaat gepaard met spannende momenten en hilarische scènes, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Adembenemende stunts door professionele duikers

Een team van professionele duikers voert indrukwekkende sprongen uit, waaronder een adembenemende duik vanaf een platform op 25 meter hoogte. Met de tribune ook op het water, zitten bezoekers midden in de actie, wat voor een unieke beleving zorgt.

Een technisch hoogstandje op het water

“De afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om ‘The Lost Gold’ te realiseren,” zegt Peggy Verelst, Commercieel & Creatief Directeur. “Het is de eerste keer dat we in Bobbejaanland een duikshow organiseren. Het bouwen van een drijvend theater op het water was een technische uitdaging, maar het resultaat is ronduit indrukwekkend.”

De centrale vijver herbergt nu een gigantisch schip van 12 meter breed en 9 meter hoog, met een duiktoren van waaruit de duikers hun duizelingwekkende sprongen maken. De drijvende pontons bieden plaats aan een tribune voor 500 bezoekers.

Een show op maat van Bobbejaanland

“De show is volledig op maat van Bobbejaanland gemaakt,” vervolgt Verelst. “Het scenario is geschreven door Kobe Van Herwegen en de muziek is speciaal voor ons gecomponeerd. Show en entertainment zitten in het DNA van Bobbejaanland. Ik ben enorm trots op het resultaat en het team dat dit mogelijk heeft gemaakt.”

Praktische informatie

‘The Lost Gold’ is te zien van zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september, met meerdere voorstellingen per dag. Bezoekers hebben toegang tot het drijvende theater via de showingang in Adventure Valley. De tribunes bieden plaats aan 500 personen.

De show is gratis toegankelijk voor bezoekers van Bobbejaanland en is geschikt voor alle leeftijden. Mis deze spectaculaire ervaring niet en beleef ‘The Lost Gold’ deze zomer in Bobbejaanland!

bobbejaanland duikshow the lost gold
Foto Bobbejaanland
Foto Bobbejaanland
Foto Bobbejaanland