Bobbejaanland staat te springen om weer open te gaan

Bobbejaanland is klaar voor seizoen 2023

Nog één week te gaan en Bobbejaanland opent op zaterdag 1 april opnieuw zijn deuren. Deze winter heeft het pretpark maar liefst 5 miljoen euro geïnvesteerd in verschillende renovatie- en thematiseringsprojecten. Het hoogtepunt van deze vernieuwingen is de nieuwe attractie, Terra Magma.

De letters van Indiana River worden verwijderd.

Indiana River, een klassieker in Bobbejaanland, is de afgelopen maanden uitvoerig gerenoveerd en zal dit seizoen heropenen als Terra Magma. De attractie behoudt zijn iconische dark ride, maar het verhaal en de decorstukken zijn volledig vernieuwd. In Terra Magma kunnen bezoekers een opwindende rit maken door het hart van de vulkaan en alle geheimen ontdekken. De eerste decorstukken zijn onlangs op locatie geleverd en de attractie zal in mei haar deuren openen.

Terra Magma

Naast de nieuwe attractie heeft Bobbejaanland ook geïnvesteerd in onderhoud en beleving in het hele park. Zo zijn de beveiligingscamera’s, verlichtingspalen, parkeerticketautomaten en digitale wegwijzers in de bezoekersparking volledig vernieuwd. De Candy Shop, de populaire snoepwinkel vooraan in het park, is vergroot en opnieuw ingericht met levensgrote stukken in snoepthema. De Saloon, een van de mooiste eventzalen in Bobbejaanland, heeft ook een make-over gekregen en zal dit seizoen opnieuw worden gebruikt voor shows, events en B2B-evenementen. Bovendien zullen bezoekers digitale displays kunnen vinden in elke themazone met informatie over wachttijden, het parkplan en verschillende promoties.

bobbejaanland candyshop
Candyshop Bobbejaanland

Voor entertainment voor alle leeftijden keert Bim, het vrolijke paasklokje, terug naar Bobbejaanland en kunnen de kleinste bezoekers van 1 tot en met 10 april deelnemen aan een grote paaszoektocht in het park. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen bezoekers opnieuw op de foto met SpongeBob en co. De “Let’s Party’-show zorgt deze zomer voor een plezante portie muzikaal entertainment.

Bobbejaanland blijft innoveren en verrassen, zoals bleek uit de succesvolle Halloween 2022. Dit jaar wordt er hard gewerkt aan nieuwe verrassingen, maar voorlopig blijft het nog even geheim.