Bobbejaanland pakt uit met spetterende duikshow ‘The Lost Gold’

Deze zomer komt het meest avontuurlijke gezicht van ’t Plezantste Land tot leven! Vanaf 29 juni kunt u genieten van de nieuwe duikshow ‘The Lost Gold’, een humoristisch waterspektakel geschikt voor alle leeftijden.

Dit spektakel vindt plaats op de iconische vijver in het hart van het park. Dompel uzelf onder in het verhaal van ‘The Lost Gold’, de gloednieuwe duikshow die deze zomer zijn intrede maakt in Bobbejaanland! Ontdek het spannende avontuur en ontrafel het mysterie achter de geheime schat van Mystery Bay.

Na vele mislukte pogingen is de mysterieuze schat eindelijk gelokaliseerd: op de bodem van de iconische vijver van Bobbejaanland! De avontuurlijke komiek Skizzo is vastberaden om de schat te vinden – en jij kunt daarbij zijn! Geniet van een show vol duizelingwekkende duiken, komische wendingen en spetterend spektakel: ontdek ‘The Lost Gold’ vanaf zaterdag 29 juni in ons betoverende land!

De nostalgische vijver maakt een comeback!

“Bobbejaanland roept herinneringen op aan attracties, groene landschappen en natuurlijk de grote vijver in het hart van het park,” aldus commercieel en creatief directeur Peggy Verelst. “In de beginjaren van het park konden bezoekers zwemmen in de vijver of een boottocht maken op het water. Tot 1999 konden gasten zelfs meevaren op de Mississippi-boot. Daarna werd de vijver vooral een prachtig decorstuk.”

De grote vijver in het hart van Bobbejaanland is het decor voor de duikshow The Lost Gold – Foto Bobbejaanland

“Maar deze zomer brengen we daar verandering in,” vervolgt Verelst. “Het idee om de vijver opnieuw actief bij het park te betrekken, leeft al jaren. Vorig jaar, tijdens Halloween, hebben we met ‘Inferno’, de vuurshow op het water, een voorproefje gegeven. We merkten dat onze bezoekers de nostalgische combinatie van de iconische vijver en familie-entertainment erg konden waarderen. Met ‘The Lost Gold’ bouwen we daarop voort.”

Wat deze nieuwe duikshow zo uniek maakt, is de complete setting op het water. Het decor, de platforms en de tribune voor zo’n 500 personen worden allemaal op het water gebouwd. Er komt zelfs geen waterbassin aan te pas: het duikteam zal rechtstreeks in de vijver duiken. Ter voorbereiding is de vijver deze week grondig gecontroleerd en goedgekeurd door een team van professionele duikers.

Praktische informatie:

De nieuwe duikshow ‘The Lost Gold’ wordt dagelijks gehouden van zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september, met drie shows per dag. De ingang naar het drijvende theater bevindt zich in Adventure Valley.