UPDATE: Bobbejaanland gesloten omwille van veiligheidsredenen

UPDATE:

Bobbejaanland opnieuw vrijgegeven door politie

Na de signalisatie van een verdacht persoon in Bobbejaanland, werd vanmorgen door de politie beslist de deuren van het park gesloten te houden voor bezoekers. “Veiligheid staat voor ons altijd voorop en dus namen we ook hier geen enkel risico.” aldus de woordvoerder van het park.
Een explosievenhond werd in allerijl opgetrommeld om het park te doorzoeken. Er werd uiteindelijk niets gevonden. Het park is opnieuw vrijgegeven door de politie en zal vrijdag geopend zijn zoals gepland in de kalender.
Bobbejaanland wenst zich nogmaals te excuseren voor het ongemak en staat in contact met de gedupeerde bezoekers om iedereen van een juiste oplossing te voorzien.

Vandaag houdt Bobbejaanland de poorten gesloten omwille van veiligheidsredenen

Vannacht werd er in Bobbejaanland een onbekende man met verdachte rugzak gezien via het camerasysteem van het park. Bobbejaanland besloot geen enkel veiligheidsrisico te nemen en de politie te contacteren.
De procureur besloot even later het park gesloten te houden voor verder onderzoek. Een explosieven hond is onder alarm onderweg om het park te swipen.
Het park houdt vandaag de poorten gesloten. Bobbejaanland wenst zich te excuseren voor het ongemak. De bezoekers die vanmorgen aan de poort stonden zullen op een gepaste manier worden gecompenseerd.