WhatsApp groep Hemelrijk en Drakenrijk voor veiligheid

BillyBird Park Hemelrijk en Drakenrijk starten met de lokale WhatsApp groep Veiligheid aan de Waterkant van YAZULA. Tot 256 paar extra ogen voor het ondersteunen van de veiligheid aan het water.
VOLKEL, 10 augustus 2017.
BillyBird Park Hemelrijk (Volkel) en Drakenrijk (Reuver) zullen op 14 augustus  starten met de WhatsApp groep Veiligheid aan de Waterkant van YAZULA. Deze open WhatsApp groep is, naast alle andere voorzieningen, bedoeld als een extra instrument voor de veiligheid aan de waterkant voor gasten te bevorderen. Er kunnen maximaal 256 personen in een WhatsApp groep deelnemen. De medewerkers van BillyBird en de Reddingsbrigade(Hemelrijk) zitten standaard ook in de WhatsApp groep.
De WhatsApp groep veiligheid aan de Waterkant is een initiatief van YAZULA. YAZULA is een platform waarmee informatie aan een geografisch gebied gekoppeld kan worden. Via de YAZULA App ontvang je deze berichten als je op de locatie aanwezig bent. Bezoekers ontvangen op de BillyBird parken vanaf 14 augustus via de YAZULA app automatisch een melding met informatie hoe men de WhatsApp groep Veiligheid aan de Waterkant voor Hemelrijk (Volkel) en Drakenrijk (Reuver) kan betreden.
Naast de toegang tot deze WhatsApp groep ontvangt men via YAZULA ook andere informatie over de parken. Van tips voor een veilig dagje aan de waterkant, de laatste kwaliteitsmeting van het zwemwater tot de agenda met aankomende evenementen. YAZULA heeft recent een aantal van deze WhatsApp groepen geactiveerd. BillyBird Park is de eerste organisatie in Nederland die dit initiatief ondersteunt.

achtbaan hemelrijk
Achtbaan Hemelrijk (foto Hemelrijk)

Bron: Billybird Hemelrijk