BillyBird Science, het nieuwste educatieve schoolreisje in Brabant

Vanaf het komende schooljaar introduceert BillyBird Park Hemelrijk het innovatieve schoolreisconcept genaamd ‘BillyBird Science’.

In nauwe samenwerking met het populaire YouTube-kanaal Theme Park Science, dat bekendstaat als de vooraanstaande pretparkuniversiteit in de Benelux, heeft BillyBird Park Hemelwerijk een boeiende zesdelige videoreeks geproduceerd. Deze educatieve video’s nemen je mee op een fascinerende reis door de wetenschappelijke geheimen achter de attracties van BillyBird. Leerlingen zullen ontdekken hoe ze bijvoorbeeld het meeste goud kunnen vinden of hoe ze een bal zo ver mogelijk kunnen schieten.

BillyBird Park Hemelrijk is al tientallen jaren de favoriete bestemming voor talloze scholen uit heel Nederland. Van maart tot november verwelkomt het park dagelijks meerdere schoolreisjes. De educatieve dimensie van schoolreisjes wordt steeds belangrijker, en scholen streven ernaar om leerzame en plezierige uitstapjes te organiseren. Door samen te werken met de experts van Theme Park Science, biedt Hemelrijk scholieren niet alleen een geweldige schoolreiservaring, maar laat het park ze ook kennismaken met de wetenschap achter diverse attracties.

“Dit is misschien geen alledaags lesmateriaal, maar het draagt absoluut bij aan een nog leukere dag voor kinderen bij BillyBird,” benadrukt achtbaanprofessor dr. ir. Jurnan Schilder.

De juiste voorbereiding op een schoolreis is van groot belang voor scholen. Dit omvat niet alleen het regelen van vervoer en het informeren van ouders, maar ook het enthousiasmeren van leerlingen voor de aanstaande schoolreis en het duidelijk maken van wat ze kunnen verwachten. De zes leuke tests uitgevoerd door de achtbaanprofessor en de pretparkexpert zullen vanaf september dienen als de start van een geslaagde schoolreis naar het familiepark in Volkel.

Making off beelden bij de Reuzeschommel.

Danny van der Weel, pretparkexpert, merkt op: “Deze tips, gebaseerd op wetenschap, zullen ervoor zorgen dat jouw klasgenoten een leuke competitie kunnen aangaan en nog meer plezier kunnen beleven in ons park!”

Wanneer een schoolreis wordt geboekt, ontvangt de school de video’s rechtstreeks in hun inbox. Ze kunnen deze video’s voorafgaand aan de reis bekijken. Als scholen twijfelen of BillyBird Science geschikt is voor de klas, kan men vrijblijvend de eerste twee video’s aanvragen om een goed beeld te krijgen van de inhoud.

BillyBird Hemelrijk biedt speelplezier voor alle leeftijden. Het park beschikt over zowel binnen- als buitenspeelfaciliteiten, waardoor het toegankelijk is bij zowel goed als slecht weer. Bovendien zijn er attracties en speeltoestellen voor kinderen van alle basisschoolgroepen. Er zijn veilige speelgebieden waar de jongste kinderen kunnen spelen zonder toegang tot water, terwijl er ook een achtbaan is voor de oudere leerlingen om zich de hele dag te vermaken.

Schoolreisjes zijn al beschikbaar vanaf slechts €4,50 per kind, en leden kunnen zelfs tijdens hun schoolreis gratis toegang krijgen. Parkeren is kosteloos voor zowel bussen als auto’s. Voor meer informatie, bezoek de website: https://billybird.nl/park/hemelrijk/educatief-schoolreisje/

De heren van Theme Park Science met BillyBird.

Beelden: Richard van de Ketterij