Billybird Park Hemelrijk is volop in ontwikkeling

In 2017 opent Hemelrijk een gloednieuwe attractie: het Speelcircus! In deze 28 meter lange en 11 meter hoge tent waan jij je even een echte circusartiest.

Speelcircus

De speelstructuur van het nieuwe Speelcircus is bijna af. Maandag wordt de grote klimvulkaan geplaatst en de komende weken worden de laatste speelelementen toegevoegd. Het hele gebied rondom de attractie wordt ook volledig ingericht in circussstijl compleet met nieuwe toestellen, obstakels en andere elementen. Ben jij klaar om door de enorme speelstructuur vol met trapezes, obstakels, evenwichtsbalken, bewegende vloeren, klimnetten, wiebelbruggen en andere elementen te klauteren?

Nieuwe strandboulevard
Hemelrijk heeft een nieuwe strandboulevard aangelegd richting de achtbaan. Ook wordt er een compleet nieuwe grasmat ingezaaid bij “de punt” zodat je weer heerlijk kunt liggen en genieten van het zonnetje in de zomer.
Spiraalglijbaan opgeknapt
De rode glijbaan is van binnen en buiten helemaal opgeknapt. Je kunt dus weer razendsnel naar beneden tollen. En dat al vanaf 1993! We hadden toen de eerste glijbaan met licht en geluid. Weet jij nog uit welke geluiden je kan kiezen?
Pasen
Vier pasen bij BillyBird Park Hemelrijk. Op 1ste en 2de Paasdag is het weer zover! Dan gaan de paashazen eieren verstoppen. Dit jaar lijkt het wel schat zoeken want de paaseieren liggen verstopt op het strand in het zand. Het wordt een heuse battle want welke eieren worden er als eerste gevonden…die van de jongens of van de meisjes? Oh ja en wie het gouden ei vindt is het gelukkige haasje en krijgt een leuke prijs.
De paashazen zijn om 13.30 bij de ingang van Zeeroversland. Het park is vanaf 10.00 uur geopend.