Komt dat zien, komt dat zien! Voor het eerst circus bij Drakenrijk

Circus Barani komt naar Drakenrijk in Reuver!

Van 5 tot en met 9 juni verwelkomt Drakenrijk voor het eerst Circus Barani in Reuver. Dit betaalbare familiecircus biedt een scala aan leuke acts, waaronder clowns, boerderijdieren en acrobaten. Samen organiseren Drakenrijk en Circus Barani acht shows, verspreid over vier dagen. Drakenrijk wil speelplezier voor iedereen toegankelijk maken, daarom is de toegang tot het circus inbegrepen bij een dagje uit. Voor slechts 50 cent aan reserveringskosten kun je een specifieke show reserveren en ben je verzekerd van een plek in het circus, terwijl Drakenrijk de capaciteit beheert. Inmiddels zijn er al meer dan 200 tickets verkocht en hoopt Drakenrijk vooraf uit te verkopen.

Happy Together!

Het familiecircus past perfect bij het concept van recreatieketen BillyBird, die nog twee andere locaties in Brabant heeft. “We willen voortdurend evenementen organiseren die aansluiten bij onze doelgroep, gezinnen met kinderen, en waarbij onze leden altijd het meeste voordeel hebben,” aldus een woordvoerder van het park. Drakenrijk heeft momenteel zo’n 5.000 leden die voor slechts 50 cent een circusvoorstelling kunnen bezoeken. Andere bezoekers kunnen een ticket en show reserveren vanaf 7,10 euro. BillyBird Park Hemelrijk organiseert al ruim 35 jaar een circus tijdens de herfstvakantie, met drie shows per dag gedurende zes dagen. De shows bij Hemelrijk waren de afgelopen twee jaar volledig uitverkocht en trekken veel bezoekers uit de omgeving.

Een dag vol speelplezier

Met Circus Barani hoopt Drakenrijk het publiek enthousiast te maken voor de combinatie van speelplezier en leuke familie-evenementen. Naast het circus hebben bezoekers in juni gratis toegang tot het AquaFunPark, een opblaasbare hindernisbaan op de recreatieplas. Zo biedt Drakenrijk een complete dag uit in de zomer. Daarnaast werkt Drakenrijk aan concrete plannen voor een nieuwe binnenspeeltuin, zodat er het hele jaar door gespeeld kan worden.

Foto: BillyBird Park Drakenrijk

Tickets

BillyBird Park Drakenrijk is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het evenement is gratis te bezoeken voor leden. Reguliere gasten kunnen online een ticket kopen met korting en een circusshow reserveren.

Beleef een onvergetelijke dag bij Drakenrijk met Circus Barani!

Foto: BillyBird Park Drakenrijk