Circus Barani trekt honderden bezoekers bij Drakenrijk na roerige week

Circus Barani geeft spectaculaire show bij BillyBird Drakenrijk in Reuver

Afgelopen woensdag heeft Circus Barani zijn eerste show gegeven bij BillyBird Drakenrijk in Reuver. Ondanks een turbulente week voor het circus, met een inbraak, een vermiste pony en een gestrande vrachtwagen, kunnen zowel Drakenrijk als Circus Barani terugkijken op een succesvolle voorstelling. De circustent was goed gevuld en het publiek genoot van diverse acts, waaronder een slangenmens, een acrobaat, een messenwerper en een circusclown. Drakenrijk is blij dat het ingehuurde circus op tijd in Reuver is aangekomen.

Het hele weekend circusplezier

Nationaal Circus Barani is nog tot en met zondag bij Drakenrijk te vinden, met maar liefst drie shows op zowel zaterdag als zondag. De familieshows, die om 11:00, 13:00 en 16:00 uur beginnen, duren ongeveer 60 minuten. BillyBird verwacht dit weekend enkele honderden bezoekers, want het circus is zeer in trek. Het park heeft bewust gekozen voor betaalbare tickets, zodat elk gezin in de omgeving de kans krijgt om de shows bij te wonen en het recreatiepark te ontdekken. “We zien vooral dat zondag erg populair is en verwachten dat de middagshow zal uitverkopen,” aldus een woordvoerder van het park.

Ontwikkelingen bij BillyBird Drakenrijk

BillyBird Drakenrijk is volop in ontwikkeling en werkt hard aan de plannen voor een binnenspeeltuin. Vorig jaar is het grootste Speelkasteel van Nederland geopend en sinds dit seizoen is de hindernisbaan in het water, het AquaFunPark, gratis toegankelijk in de maanden mei en juni. Met deze ontwikkelingen hoopt Drakenrijk uit te groeien tot een volwaardig recreatiepark waar het hele jaar door speelplezier beleefd kan worden.

Tickets

BillyBird Park Drakenrijk is geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Een circusticket is online te koop vanaf 50 cent voor leden en 10,40 euro voor reguliere gasten.