Vier Halloween met het hele gezin in Bellewaerde Park

Vanaf zaterdag 21 oktober kun je bij Bellewaerde Park genieten van angstaanjagend plezier voor alle leeftijden tijdens Halloween.

Het park is volledig getransformeerd tot een duistere wereld vol spookhuizen, betoverende shows, adembenemende attracties, speciale effecten en betoverende Halloween-decors. Dit jaar brengt ook enkele gloednieuwe hoogtepunten met zich mee, zoals King’s Fest, Phantasmagoria (een speurtocht voor kinderen) en de Stunt&Dive show Fiesta de los Muertos.

bellewaerde halloween 2023

Voor de kleintjes…

Het Halloween-feest strekt zich uit over het hele park, met spookachtige decoraties, magische scènes en talloze pompoenen. Het griezelplezier beperkt zich niet tot de attracties; er is ook veel te beleven voor de jongste leden van de familie. Ga samen op avontuur in de nieuwe trick-or-treat speurtocht Phantasmagoria aan de overkant van de vijver. Of breng een bezoek aan het Kids Park, dat volledig is omgetoverd tot een middeleeuws feestterrein genaamd King’s Fest. Hier kunnen gezinnen genieten van de Bubble Show, de nieuwe Stunt&Dive show Fiesta de los Muertos en de nieuwe 4D-film Happy Family, Next Level. Je kunt ook je eerste angsten beleven in de gezinsvriendelijke spookhuizen Voodoo Villains en Freaky Forest.

… en voor de dapperen!

Voor de echte horrorliefhebbers staan de deuren van onze angstaanjagende spookhuizen (Mexican Massacre, Funerarium, Fantasylum, Camping Corpse en Mortal Mine) wagenwijd open. Voel je hart in je keel bonken en laat je angstkreet weerklinken!

Extra lange griezelervaring

Tijdens de Halloween nocturnes op 21, 28, 29, 31 oktober, 1 en 4 november is het park geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Dankzij de extra verlichting, aangepaste muziek en rookeffecten kunnen bezoekers een unieke Halloween-sfeer ervaren in het park. Vanaf 16:00 uur kun je meedansen op een knallende DJ-set, en om 21:00 uur wordt de avond afgesloten met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

bellewaerde halloween 2023

Ontspannen in Bellewaerde Aquapark

Voor degenen die even willen ontsnappen aan de griezelige sfeer, biedt Bellewaerde Aquapark een oase van ontspanning. Met een constante temperatuur van 34°C kun je heerlijk opwarmen in glijbanen, speelzones en jacuzzi’s.

Praktische informatie

Halloween in Bellewaerde Park loopt van 21 oktober tot 5 november 2023. Bezoek halloween.bellewaerde.be voor meer details, de meest recente openingsuren en toegangstickets.

bellewaerde halloween 2023