Bellewaerde Park erkend als Best of the Best in de Tripadvisor Travellers’ Choice Awards 2024

Bellewaerde Park behaalt toppositie in Europa

Bellewaerde Park is trots om aan te kondigen dat het erkend is in de Travelers’ Choice® Awards Best of the Best van Tripadvisor® voor 2024. Met een indrukwekkende 18de plaats in de categorie pretparken en waterparken in Europa, behoort Bellewaerde Park tot de top 1% van de beste vermeldingen wereldwijd op Tripadvisor.

Een waardevolle erkenning door Tripadvisor

Tripadvisor, ’s werelds grootste reisadviesplatform, staat bekend om zijn autoriteit bij reizigers en fijnproevers. Deze prestigieuze onderscheiding is gebaseerd op de authentieke feedback van bezoekers die de afgelopen 12 maanden hun eerlijke beoordelingen hebben achtergelaten op Tripadvisor. Dit maakt de Travelers’ Choice Award een betrouwbare indicator van de voorkeuren van reizigers wereldwijd.

Dank aan bezoekers en personeel

Wij willen onze diepe dankbaarheid uiten aan onze bezoekers. Jouw erkenning is onze grootste beloning. We willen ook onze oprechte dank betuigen aan ons toegewijde personeel, wiens harde werk en inzet deze prestatie mogelijk hebben gemaakt. Het is een grote eer om dit jaar tot de favorieten van de reizigers te behoren. De Travelers’ Choice Award is een van de meest erkende en begeerde prijzen in de reisbranche, en daarom is deze erkenning van grote waarde voor ons.

John Boris, Chief Growth Officer bij Tripadvisor, zei: “Gefeliciteerd aan Bellewaerde Park voor hun erkenning in de Travelers’ Choice Awards Best of the Best voor 2024. Het behoren tot de beste procent van bedrijven wereldwijd betekent dat je zo’n memorabele impact hebt gehad op je bezoekers dat velen van hen de tijd hebben genomen om online te gaan en een lovende recensie over hun ervaring achter te laten. Reizigers vertrouwen op de Best of the Best-lijsten van Tripadvisor om hen te helpen navigeren tussen de talloze dingen om te zien, te eten en te doen over de hele wereld.”

Lees meer en bekijk de beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen en lees meer over Bellewaerde Park hier. Ontdek waarom Bellewaerde Park tot de top attractieparken en waterparken in Europa behoort en plan je volgende bezoek om zelf te ervaren wat het park zo speciaal maakt.