Bellewaerde geopend tijdens kerstperiode

Ontdek een betoverende kerstervaring in Bellewaerde Park dit jaar! Van 9 december tot 7 januari wordt Bellewaerde Park omgetoverd tot een winterwonderland, waar de gezelligheid van kerst samensmelt met de opwinding van populaire attracties. Maak van deze feestelijke periode de meest verwonderlijke tijd van het jaar!

Betoverende Kerstavonturen

Herbeleef je favoriete attracties in een winterse ambiance. Geniet van de kerstsfeer terwijl je een rit maakt op Santa’s Kitchen (de koffietassen), de Kerstbûches (River Splash), Rudolph’s Ride (Tuff Tuff), of Winter Express (Huracan). Beleef wonderbaarlijke familiemomenten in de lucht op attracties zoals de Hampi, de Psssht Station, Wakala, en Boomerang.

Wintercomfort en Culinaire Verwennerij

Laat je smaakpapillen verwennen met een kop warme chocolademelk of geniet van een heerlijke kerstmaaltijd in het gezellige restaurant The King’s Table. Nieuw dit jaar is de Winter Wonder Show met adembenemende acrobatiek, zang en illusies, evenals de betoverende 4D Sleigh Ride film. Voor de kleintjes is er “Santa’s Playground”, een indoorspeeltuin naast de Niagara, waar ze hun energie kwijt kunnen met springkussens en ballenbaden.

Sfeervolle Kerstbeleving

Wandel door het park en dompel jezelf onder in de warme kerstsfeer. Bewonder de talrijke kerstbomen die schitteren met honderden lichtjes. Maak betoverende foto’s en deel de magie van Bellewaerde Kerst met je vrienden en familie.

Ontmoet de Kerstman!

Ervaar een ‘niet normale’ ontmoeting in het huis van de kerstman. Zie de verwondering op de gezichtjes van de kleintjes terwijl ze de meest bijzondere ontmoeting van het jaar hebben: met de kerstman en zijn elfjes. Een magisch moment dat nog lang in hun herinneringen zal blijven.

Praktische Informatie

Bellewaerde Kerst vindt plaats van 9 december 2023 tot 7 januari 2024. Ontdek Bellewaerde Park op een unieke manier zoals nooit tevoren. Bekijk de openingskalender, vind alle details en koop je tickets op bellewaerde.be. Maak deze kerst onvergetelijk met Bellewaerde Park!

bellewaerde kerst vuurkorf marshmellow
kerst bellewaerde