Extra lang griezelen in Bellewaerde

Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes op 20, 27 & 31 oktober en 1, 2 & 3 november. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties en Halloween Specials in het park, met een muzikaal vuurwerk als afsluiter van de avond.
Mortal Nocturnes
Halloween Fiësta Mortal vieren is nóg leuker als de duisternis valt. In het park, schuilt er achter elk hoekje wel een monster om de bezoeker de stuipen op het lijf te jagen. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten.
Bezoekers kunnen tijdens 6 dagen genieten van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de Mortal Nocturnes afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.
De kinderen kunnen zich beschermen tegen de halloween-freaks door een gratis stoere tattoo te vragen aan de ingang. Halloween Fiësta Mortal wordt zo voor iedereen een leuk familiefeest, ook tijdens de Mortal Nocturnes.
Griezelen voor groot en klein
Halloween in Bellewaerde staat garant voor een gezellig dagje uit met het ganse gezin dankzij de leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, tal van pompoenen, magische shows en spookhuizen voor jong en oud.
Praktisch
De Mortal Nocturnes gaan door op 20, 27 en 31 oktober en 1, 2 & 3 november 2018 van 10 uur tot 21 uur, met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein als afsluiter van de avond.
Voor meer info en tickets, ga naar www.fiestamortal.be
bellewaerde halloween haunted house

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *