Bellewaerde zoekt enthousiaste parkmedewerkers

In de aanloop naar het nieuwe seizoen is Bellewaerde op zoek naar enthousiaste parkmedewerkers. Om de verschillende vacatures in te vullen worden er per departement jobdagen georganiseerd.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een horeca-functie zijn welkom op 2 februari. Voor alle bediendefuncties is er een jobdag op 3 februari en voor de arbeiders op 4 februari. Alle functies kunnen vooraf worden bekeken op de website www.bellewaerde.be/jobs.
Enthousiaste en vriendelijke medewerkers
“Bellewaerde draagt personeels- en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Naast veiligheid is een warm onthaal voor het park een topprioriteit. Dankzij onze vriendelijke en professionele medewerkers wonnen wij vorig jaar de award voor het pretpark met de beste dienstverlening,” aldus Annelies Dejaegher, HR manager van het park. “Wij zoeken enthousiaste en vriendelijke pretparkmedewerkers die zich vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Verder mag weekendwerk geen probleem vormen en is aansluitende ervaring geen must. De motivatie is het belangrijkste,” vervolgt Annelies.
Hoog terugkompercentage
Bellewaerde kan sinds jaar en dag een hoog terugkompercentage bij zijn seizoensmedewerkers noteren. Iets meer dan 65% van de parkmedewerkers komt terug bij de aanvang van het nieuwe seizoen. Voor de overige vacatures worden er op 2, 3 en 4 februari jobdagen georganiseerd. Bellewaerde is op zoek naar verkoopmedwerkers voor de restaurants en eetstanden in het park, hulpkoks, kwaliteitscontroleurs, kassamedewerkers, onthaalentertainers, attractiebedieners, poetsdames, … Alle functies staan beschreven op de webpagina www.bellewaerde.be/jobs waar geïnteresseerden zich kunnen inschrijven voor de jobdagen.
Praktisch: Jobdagen
Jobdag Horeca: dinsdag 2 februari 2016 van 9u30 tot 17u
Jobdag bedienden: woensdag 3 februari 2016 van 9u30 tot 17u
Jobdag arbeiders: donderdag 4 februari 2016 van 9u30 tot 17u
· Ingang via parking C, Frezenbergstraat
· Informatie en inschrijving op www.bellewaerde.be/jobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *