Rangerweek in Beekse Bergen

Wordt een échte ranger tijdens Rangerweek in Beekse Bergen!

Tijdens Rangerweek, van 28 april t/m 6 mei, zijn er allerlei activiteiten in Beekse Bergen te beleven die te maken hebben met het leven van een ranger. Kinderen kunnen zowel in het Safaripark als in Speelland testen of zij het in zich hebben om een échte ranger te worden! 

Avontuurlijke activiteiten in het Safaripark
In het Safaripark kunnen bezoekers op een compleet vernieuwde GPS-safari raadsels oplossen en meer leren over de dieren en hun bedreigingen in de natuur. Stoere kinderen kunnen ook klimmen op één van de vele avonturenroutes, zwieren van een zipline in het Afrikadorp en leren blaaspijpschieten! En de échte durfals worden uitgedaagd voor een spannende insectenproeverij. Tijdens Rangerweek kunnen bezoekers ook een speciale off-road gamedrive safari boeken. Samen met een ranger gaan zij op reis tussen de dieren in hun habitat. Vanuit een open Land Cruiser bewonderen ze de uitgestrekte savannes en komen daar letterlijk oog in oog te staan met wilde dieren.

Rangervaardigheden testen in Speelland
In Speelland kunnen kinderen hun rangervaardigheden testen op een speciaal parcours met raadsels en sportieve opdrachten, En daarna even bijkomen: een ranger leert ze brood bakken boven een kampvuur. Natuurlijk kunnen ze zich tijdens Rangerweek ook laten schminken als hun favoriete dier!
Praktische informatie
Rangerweek in Beekse Bergen vindt plaats van zaterdag 28 april t/m zondag 6 mei. Meer informatie: www.beeksebergen.nl/rangerweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *