Frans gezin stapt uit tijdens autosafari Beekse Bergen

Tijdens de autosafari in Safaripark Beekse Bergen is een gezin uit Frankrijk uitgestapt om de dieren beter te kunnen bekijken en te filmen.

Ook al leven de dieren in gevangenschap, het blijven uiteraard wilde dieren. Blijkbaar had men niet door dat het niet toegestaan is om uit te stappen tijdens de rit. Het bezoek van het gezin vond afgelopen maandag 7 mei plaats. Beelden van het voorval doken deze week op op internet. De dieren besluipen het gezin, maar er gebeuren gelukkig geen ongelukken. Beekse Bergen reageert erg geschokt op het filmpje. “Uitstappen mag nergens in het park. Over de risico’s daarvan informeren we in meerdere talen in het park”, zegt een woordvoerder.
Bij de jachtluipaarden stapten 2 mannen en een vrouw uit en later ook een klein kind. De jachtluipaarden reageren direct en de vrouw weet een jachtluipaard in de buurt van het kind weg te jagen. “Dit had heel erg verkeerd kunnen aflopen”. Medewerkers van de Beekse Bergen hebben de ouders aangesproken op hun gedrag. Of Beekse Bergen extra maatregelen gaat nemen om dit te voorkomen reageert men: “Dit gebeurt bijna nooit, op dit moment zien we voor ons nog geen aanleiding om te handelen.”
Het filmpje dat te vinden is op FPE Humor is hieronder te zien:

Bron/Beeld credit: FPE Humor en VKmag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *