Bouwupdate van Safari Resort Beekse Bergen

Bouwupdate: ontdek het bruisende middelpunt van Safari Resort Beekse Bergen!

Hilvarenbeek, woensdag 29 november 2017 – De bouw van Safari Resort Beekse Bergen is in volle gang.
Vanaf donderdag 26 april 2018 verblijven de eerste gasten in het unieke Safari Resort midden in de prachtige natuur van Beekse Bergen. Vandaag presenteert Beekse Bergen de ontwikkeling van Karibu Town, het bruisende middelpunt van het Safari Resort.

Karibu Town
In Karibu Town kunnen gasten genieten van een heerlijk diner in restaurant Moto met een spectaculair uitzicht over de savanne, en aansluitend een gezellig potje bowlen in Pamoja Lounge. In het naastgelegen Maji Springs nemen gasten straks een duik in het heerlijk verwarmde zwembad en kunnen de kinderen zich vermaken in een gethematiseerde waterspeeltuin. In Karibu Town komt ook een gastenservice, een Afrikaanse markt en een Ranger Basecamp, waar avontuurlijke activiteiten voor de gasten worden georganiseerd.
Safari Resort Beekse Bergen
Vanaf april 2018 kunnen gasten in Safari Resort Beekse Bergen letterlijk tussen de meest bijzondere wilde dieren overnachten. Vanuit de lodges, safaritenten en boomhutten kunnen gasten genieten van een spectaculair uitzicht over de ruime savannes en bosgebieden. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op www.beeksebergen.nl/safari-resort