Zomerpret in Avonturenpark Hellendoorn

Spectaculaire stuntshow, spetterend waterpark en lange zomeravonden. Volop zomerpret in Hellendoorn.

Binnenkort beginnen de schoolvakanties weer! De perfecte periode voor gezellige uitstapjes met het hele gezin. In Avonturenpark Hellendoorn is deze zomer genoeg te beleven. Vanaf 6 juli is de spannende stuntshow ‘De Drakenridders’ te zien, waarbij een team topatleten gevaarlijk ogende sprongen van duizelingwekkende hoogtes maakt. Vergeet niet om op warme dagen de zwemkleding mee te nemen. In het Aquaventura Slidepark kan verkoeling worden gezocht bij de waterspeeltuin en gegleden worden van de waterglijbanen! Bovendien is op vier woensdagen in de zomervakantie het park langer geopend en wordt de dag afgesloten met een prachtige vuurwerkshow!

De Drakenridders

Aanstaande zaterdag gaat de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ in première. Een aantal keer per dag voert een internationaal team van atleten indrukwekkende stunts uit in het openluchttheater. Bezoekers worden meegenomen in een spannend nieuw verhaal over ridders en draken boordevol special effects. De show is geschikt voor de hele familie en is tot en met 1 september 2019 te zien.

drakenridders avonturenpark hellendoorn

Aquaventura Slidepark

Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeelparkje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in Aquaventura Slidepark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50.

Zinderende Zomeravonden

Iedereen die extra lang wil genieten van alle attracties en shows in het Avonturenpark is welkom tijdens de Zinderende Zomeravonden. Op woensdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus zijn de attracties geopend tot 21.30 uur en wordt de avond om 21.45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow (doorgang afhankelijk van de weersomstandigheden).

Entreetickets zijn in het park en via de website verkrijgbaar. Op sommige dagen geldt een laagste prijs garantie, waarop een ticket al voor € 15,50 online verkrijgbaar is. De beste deal en meer informatie is te vinden op www.avonturenpark.nl.

Lees ook: Nieuw in Hellendoorn: botsauto’s