Zinderende zomeravonden in Avonturenpark Hellendoorn

Geniet nog langer van meer dan 30 attracties en shows tijdens de 4 Zinderende Zomeravonden in Hellendoorn!

22 & 29 juli – 5 & 12 augustus tot 22:00 uur geopend
Goed nieuws voor avondmensen of iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van de vele attracties in Avonturenpark Hellendoorn. In de zomervakantie kunnen bezoekers op de Zinderende Zomeravonden, 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus, extra lang genieten van alles wat het Avonturenpark te bieden heeft. Op de Zinderende Zomeravonden is het park tot 22:00 uur geopend, dus genoeg tijd voor een extra ritje in de Tornado of een extra afdaling van de waterglijbanen in het Aquaventura Slidepark. Om het zomerfeest helemaal compleet te maken worden de avonden afgesloten met een speciale vuurwerkshow om 21.45 uur!
Er is zoveel te beleven in Avonturenpark Hellendoorn! Voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van de vele attracties en ook ’s avonds nog een ritje wil maken in de attracties zijn er de Zinderende Zomeravonden op 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus en is Avonturenpark Hellendoorn tot 22:00 uur geopend. Naast de langere openingstijden van de attracties zijn er ook extra Zeeleeuwenshows. Als klap op de vuurpijl kun je om 21:45 uur genieten van een prachtige vuurwerkshow om je zwoele zomeravond mee af te sluiten. Dus kom langs tijdens de Zinderende Zomeravonden in Avonturenpark Hellendoorn en beleef de hele dag en avond de meest leuke en spannende avonturen!
Meer info op: www.avonturenpark.nl
De attracties sluiten om 21:30 uur. De Wild Waterval en Dreumesland sluiten rond 19.30 uur in verband met de opbouw van de vuurwerkshow.
Bron: Avonturenpark Hellendoorn