Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Jong en oud kunnen vanaf zaterdag 12 oktober hun hart ophalen tijdens het jaarlijkse evenement Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Griezel mee met de chaotische opperheks Odelia, die vorig  jaar haar intrek nam in het park. En beproef je lef in de twee gloednieuwe attracties, waaronder het nieuwe levende spookhuis ‘De Griezel Grot’. De allerkleinsten kunnen op ontdekkingstocht gaan in het nieuwe maïsdoolhof.

Stap in de wereld van heksen en andere griezelige figuren tijdens het jaarlijkse evenement Heksendoorn, in Avonturenpark Hellendoorn. Vanaf zaterdag 12 oktober tot en met 27 oktober ligt het pretpark bezaaid met pompoenen en bezems.
Griezel, lach en doe mee met de spannende Heksendoornshow Kareltje & Jasmijn in het Theaterpaleis, tijdens Heksendoorn dagelijks te zien in Avonturenpark Hellendoorn. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht; zij kunnen op onderzoek uit in het nieuwe maïsdoolhof.
Ben jij voor niets en niemand bang? Kom dan langs in het  nieuwe levende spookhuis ‘De Griezel Grot’ en laat zien dat jij geen angsthaas bent! In dit spookhuis komen angstaanjagende griezels tot leven en bezorgen ze jou het liefst de schrik van je leven! Daarnaast wordt de Discovery Club omgetoverd tot spookhuis ‘Château Lumière’. Neem plaats in de ontvangstruimte van het Château en laat je onaangenaam verrassen.
Griezelavonden
Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 12, 19 of 26 oktober 2013. Het park is dan extra lang geopend tot 21:00 uur en iedere avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.
www.avonturenpark.nl
Bron en foto: Persbericht Avonturenpark Hellendoorn