Heksendoorn gaat beginnen in Avonturenpark Hellendoorn

Komend weekend breekt weer de leukste periode van het jaar aan: Heksendoorn!

Dit unieke “Halloween voor Families” evenement vindt dit jaar alweer voor de 23ste keer plaats en biedt tal van leuke vernieuwingen aan. Zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt de aftrap van Heksendoorn plaats.n Kom maar langs.. als je durft!

hellendoorn

Uniek aanbod incl. vernieuwingen

Speciaal voor Heksendoorn is het complete attractiepark sfeervol aangekleed in herfstige Halloweensferen. Dit jaar pakken we het groots aan en bieden we veel vernieuwingen in aankleding en aanbod. Zo treden Kareltje, Jasmijn en Odelia dagelijks op in het Gouden Theaterpaleis met een nieuwe show, loopt er een mysterieuze goochelaar over het park, tref je dansende heksjes aan, is er een spannend maïsveld aangelegd met vogelverschrikkers en zie je de mooiste, nieuwe Halloween creaties op het park. Je kijkt je ogen uit!

Naast de vernieuwingen keren ook de successen van de afgelopen edities weer terug naar Heksendoorn. De Toverschool, spookhuis Horror Hotel, Meet & Greets met opperheks Odelia, Vrolijke Vogelverschrikkers in Dreumesland, het felbegeerde heksendiploma, de vuurwerkshows op 15, 22 en 29 oktober en natuurlijk mogen gasten tot 12 jaar weer verkleed naar het park komen.

screams hellendoorn

Drie enge avondopenstellingen

Ben je een echte durfal? En wil je de enge variant van Halloween meemaken? Bezoek dan Screams op 15, 22 en 29 oktober. Het park is dan tot maar liefst 23.00 uur geopend. Drie avonden wordt het park vanaf 19.00 uur overgenomen door allerlei duistere figuren. Screams hanteert een adviesleeftijd van 12+ en biedt gasten, die wel houden van wat spanning, een unieke belevenis met spookhuizen, walk throughs, scare zones, spannende attracties en 150+ horrorkarakters.

Premièreweekend Heksendoorn 8 en 9 oktober

Kom dit weekend naar Hellendoorn en geniet als allereerste van Heksendoorn 2022. We bieden een uniek programma (o.v.b.) voor jong en oud.

10.00 uur: opening park door Opperheks Odelia
11.00 uur: opening Odelia’s Toverschool
12.00 uur: Griezel Disco
13.00 uur: Theatershow “Kareltje & Jasmijn en de Magische Vergeetmix”
13.30 uur: opening spookhuis Horror Hotel
14.00 uur: Griezel Disco
15.00 uur: Theatershow “Kareltje & Jasmijn en de Magische Vergeetmix”
16.00 uur: Meet & Greet met Odelia
17.00 uur: attracties gaan sluiten