Aviodrome in het teken van Planes 2

AVIODROME IN HET TEKEN VAN NIEUWE FILM PLANES 2: REDDEN & BLUSSEN

Samenwerking tussen Disney en Aviodrome

Lelystad, donderdag 26 juni 2014 – Deze zomervakantie maken bezoekers bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome kennis met de vliegtuigen uit de nieuwe Disney-film Planes 2: Redden & Blussen. Kinderen leren de filmkarakters kennen terwijl ze spelen, speuren, leren en kleuren in het park. Tijdens een speciale speurtocht leren ze niet alleen alles over de ruim 100 vliegtuigen in het museum en op het buitenterrein van Aviodrome, maar ook over de karakters uit de film.
In juli en augustus kunnen bezoekers van Aviodrome op verschillende manieren kennismaken met de karakters uit de film Planes 2: Redden & Blussen. In het museum en op het buitenterrein komen ze meer te weten over de vliegtuigen en andere voertuigen uit de film en doen ze mee aan een speciale speurtocht. Ook kunnen bezoekers hun vliegbrevet halen en op de foto met een look-a-like van ‘Blade Ranger’, de helikopter uit de film. Middenin het museum, tussen de enorme vliegtuigen, ligt een grote speelmat waarop kinderen kunnen spelen met Planes-speelgoed.
Samenwerking met Disney
De nieuwe film Planes 2: Redden & Blussen draait vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen. Rondom de release van deze film is Disney de samenwerking aangegaan met Aviodrome. Een logische keuze, gezien zowel Planes als Aviodrome het luchtvaartthema hebben. Albert Kraai, Vestigingsmanager Aviodrome: “Wij zijn erg blij met de samenwerking, omdat deze goed aansluit op onze visie om Aviodrome nog aantrekkelijker te maken voor gezinnen met kinderen.”
Aviodrome is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl.