Vakantiepark Slagharen krijgt nog meer lodges

In 2024 staan er opnieuw spannende vernieuwingen op het programma voor het vakantiepark van Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Na de succesvolle vernieuwingen tijdens het 60-jarig bestaan in 2023, kondigt het park feestelijk aan dat er in 2024 opnieuw een grote verandering komt. Deze winter zullen op de bestaande camping moderne lodges worden gebouwd, geschikt voor maximaal 8 personen.

Ruime en Moderne Accommodaties:
Deze nieuwe vrijstaande lodges worden de grootste accommodaties van het park. Momenteel behoren de Nevada, Red Rock en Raccoon Lodge tot de ruimste verblijven, geschikt voor maximaal 6 volwassenen. De nieuwe vakantiewoningen zullen plaats bieden aan twee extra volwassenen, waarmee het park zich richt op grotere gezinnen of families.

Duurzaamheid en Comfort:
In totaal worden er 60 energieneutrale lodges gebouwd, beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Deze vakantiewoningen voldoen aan de BENG normering, wat betekent dat ze energieneutraal zijn en voorzien zijn van een warmtepomp, zonnepanelen en duurzame isolatie. De lodges bieden veel comfort met vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een sfeervolle living met luxe keuken. Gasten kunnen bovendien genieten van veel groen vanaf een ruim terras. De accommodaties zullen te huur zijn in een premium en VIP-variant, waarvan de naam en het uiterlijk later bekend zullen worden gemaakt. Reserveringen zullen binnenkort mogelijk zijn via www.slagharen.com.

Camping en Toekomstige Plannen:
De huidige camping wordt opgeofferd voor de bouw van de nieuwe lodges. Tegelijkertijd werkt Slagharen aan een nieuw campingproject, waarvan de plannen momenteel nog in ontwikkeling zijn.

Overnachten in Slagharen:
Het vakantiepark van Slagharen biedt meer dan 650 accommodaties. Alle huidige verblijven zijn nu al te reserveren voor 2024 via www.slagharen.com. Gasten die op het vakantiepark verblijven, hebben onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana.

Contractondertekening:
Op woensdag 15 november werd, tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, het contract feestelijk ondertekend. Algemeen Directeur Dave Storm van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, samen met Algemeen Directeur Jorden Visser van Griftdijk en Marek Wasiuk, Algemeen Directeur van Letniskowo. Letniskowo, gevestigd in Bialystok, Polen, zal de bouw voor haar rekening nemen. Deze toonaangevende leverancier staat bekend om het realiseren van duurzame vakantiewoningen. Alle betrokken partijen kijken vol vertrouwen uit naar deze veelbelovende samenwerking.