Slagharen viert de zomer met Wilde Westen dorpsfeest

Beleef de Wild West Summer in Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Deze maand begint de Wild West Summer in Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waar het park wordt omgetoverd tot een bruisend dorp uit het Wilde Westen van 1860. Met livemuziek, vlaggetjes en sfeervolle lampjes voelt het alsof je een stap terug in de tijd zet.

Feest voor jong en oud

Het attractiepark belooft een feest voor alle leeftijden, met meer dan 30 attracties, spectaculaire shows, diverse eetgelegenheden en straatentertainment. De unieke mix van Nederlandse dorpsfeesten en het Wilde Westen van 1860 zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Spectaculaire stuntshow

Een van de hoogtepunten deze zomer is de speciale stuntbattle tussen cowboys Joshua Inglewood, George Sullivan en Daniel McGintyre. Ze strijden om de titel ‘de stoerste cowboy van Slagharen’. In deze spectaculaire show laten de cowboys hun indrukwekkende skills zien, en het publiek kiest de winnaar!

Wild West Summer Nights

Tijdens de Wild West Summer Nights is het park op 8 zomeravonden tot 21.00 uur geopend. Geniet van optredens van Monique Smit, Steven Kazàn, Gebroeders Ko en Samantha Steenwijk. Ook zijn populaire attracties zoals de Free Fall, Gold Rush en Big Wheel extra lang geopend.

Verlicht foodplein

Het verlichte foodplein is het middelpunt van de Wild West Summer Nights. Hier kun je genieten van een cocktailbar, speciaalbiertjes en ijsjes. “Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie een magische zomeravond te beleven in het Wilde Westen”, aldus Slagharen.

Jaarlijkse zomeractiviteiten

Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert jaarlijks speciale activiteiten in de zomer. Vorig jaar vierde het park zijn 60-jarig jubileum met diverse festiviteiten en de feestelijke opening van de vernieuwde Red Bandits Adventure.

Praktische informatie

De Wild West Summer Nights vinden plaats op woensdag en zaterdag van 24 juli tot en met 17 augustus, met openingstijden tot 21.00 uur. Voor meer informatie, bezoek www.slagharen.com.

Bezoek Slagharen deze zomer en beleef de magie van het Wilde Westen!

Foto Attractiepark Slagharen