Slagharen onthult met trots de Rancho Grande Deluxe met een vervroegde aankomstdatum

Luxe Lodges in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Ontdek de Rancho Grande Deluxe

Een verblijf in stijl

Momenteel ondergaat Attractie- & Vakantiepark Slagharen een opmerkelijke transformatie met de toevoeging van moderne, ruime lodges, perfect voor groepen tot 8 personen. We zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan ons assortiment aan te kondigen: de Rancho Grande Deluxe, een oase van luxe en comfort te midden van het spannende Wild West avontuur.

Luxe voorzieningen

Ontdek wat jou te wachten staat

De Rancho Grande Deluxe biedt een overvloed aan voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken. Met vier prachtig ingerichte slaapkamers, twee luxe badkamers en een eigentijdse woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, geniet je van alle gemakken van thuis, en meer. Maar dat is nog niet alles! Ontspan en verjong in je eigen vierpersoons infrarood sauna, organiseer gezellige BBQ-avonden bij de vuurhaard op het ruime terras, en geniet van moderne entertainment met grotere tv’s, Bluetooth-geluidssystemen en luxe beddengoed.

Reserveer jouw onvergetelijke ervaring

Boek nu en beleef avontuur vanaf 26 april

Ben je klaar om het avontuur aan te gaan? Reserveer nu je verblijf in de Rancho Grande Deluxe en maak je klaar om vanaf 26 april te genieten van alle geneugten die Slagharen te bieden heeft. Met een beperkt aantal beschikbare accommodaties vanaf die datum, zorg ervoor dat je er snel bij bent om jouw plekje te verzekeren. Mis deze kans niet om de perfecte mix van luxe en avontuur te ervaren in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Blijf overnachten in Slagharen

Jouw gateway naar onbegrensde avonturen

Ontdek de magie van Slagharen door te overnachten in een van onze 713 accommodaties. Met onbeperkte toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana, staat jouw volgende avontuur voor de deur. Reserveer vandaag nog jouw accommodatie en bereid je voor op een vakantie vol spanning, plezier en onvergetelijke herinneringen.

slagharen lodge
slagharen lodge