Slagharen Christmas Drive-through voor medewerkers

slagharen christmas drive through

Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert op 16 en 17 december een Christmas Drive-Through voor haar medewerkers om hen te bedanken voor de inzet tijdens het bijzondere jaar.

17.12.2020 – De Christmas Drive-Through georganiseerd door het Smileteam van Slagharen gaat door in afgeslankte vorm, doch hartverwarmend.

De organisatie stond al geruime tijd op de agenda, waarbij een veilige indeling, maar bovenal plezier en een groot dank je wel voor het voltallige team van Slagharen vanaf het eerste moment voorop stonden. Na de toespraak van Minister President Rutte 14.12 jl. is er een aanpassing gedaan in het programma, waarbij ook aan de meest recente voorwaarden kon worden voldaan. Hierbij wordt het jaarlijks inleveren van de personeelskleding gecombineerd.

2000 cadeautjes voor medewerkers

“Elke medewerker van Slagharen verdient een extra waardering voor de getoonde inzet, het enthousiasme en de geboden flexibiliteit in 2020”, aldus Noortje Bellucci, HR manager. De directie en het Smileteam waren tijdens de eerste avond blij verrast met de creatieve voertuigen die door het attractiepark reden, ondanks het aangepaste programma. Voor de mooist gedecoreerde verschijningen wordt een extra kerstpakket uitgeloofd. In totaal worden in twee dagen 2000 cadeautjes uitgedeeld, waaronder 500 kerstboompjes, 500 kerstsokken, 500 gepersonaliseerde kerstballen en 500 kerstpakketten. En dat alles volledig Corona proof. Zo heeft iedere medewerker een specifieke aankomsttijd en worden cadeautjes op afstand aangeboden, waarbij de medewerkers in de auto’s blijven zitten.

Wensen gaan in vervulling voor medewerkers

Centraal staan beide avonden een vijftal wensen die in vervulling gaan. Zo heeft één van de collega’s van de Technische Dienst, die al 40 jaar bij Slagharen in dienst is, een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor een ‘behind the scenes’ bij collega park Bobbejaanland met het volledige Technische team. Totaal verrast en emotioneel werd een collega van het horeca team toen haar moeder vanuit Indonesië toesprak via een filmpje. Zij ontvangt een vliegticket om haar op te zoeken in Nederland als de tijd dat weer toelaat.

Met deze avonden wordt tegelijkertijd ook afscheid genomen van het bijzondere seizoen 2020. Het management team kijkt nu al uit naar seizoen 2021 met wederom een creatieve aanpak en nog meer perspectief. Op het moment dat de poort in het voorjaar van 2021 weer opent genieten onze gasten wederom van een omgeving waar plezier voorop staat.

slagharen christmas drive through
slagharen christmas drive through