Slagharen bestaat 60 jaar en presenteert vernieuwingen

Op de vooravond van het zestigjarig jubileumseizoen presenteert Attractie-en Vakantiepark Slagharen haar vernieuwingen.

Het park heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om alles klaar te hebben voor de opening op 1 april. Gedurende het hele jaar zullen er nieuwe attracties en andere verrassingen worden gepresenteerd. Het jubileum wordt groots gevierd met onder andere investeringen op het vakantiepark, een vernieuwde attractie, een nieuw horeca-concept en een opgefrist entertainmentprogramma.

60 jaar Slagharen

Voorjaarsevenement Spring!

Slagharen begon in 1963 als Shetland Ponypark en heeft inmiddels vele naamswijzigingen en attracties achter de rug. Tegenwoordig trekt het park jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Het jubileumseizoen zal worden afgetrapt met het nieuwe voorjaarsevenement Spring! waarbij het park in volle lentebloei staat en er een gloednieuwe parkshow te zien zal zijn in de Music Hall. Ook de Red Bandits zijn van de partij en zullen tot en met de zomer dagelijks te zien zijn in het park.

Spring! voorjaarsevenement

Red Bandits Adventure

Op 22 april wordt de nieuwe attractie Red Bandits Adventure geopend. Bezoekers kunnen een spannende boottocht maken waarbij ze langs allerlei uitdagingen van de Red Bandits varen. Ook is er een nieuw horecaconcept: Wild Wings: House of Chicken waar diverse kipgerechten verkrijgbaar zijn. Tot slot worden er nieuwe accommodaties geïntroduceerd: de moderne Red Rock Cottages die gefaseerd de Colorado stacaravans zullen vervangen. Deze accommodaties zijn eigentijds ingericht en bieden plaats aan groepen tot zes personen.

exterieur red rock slagharen
Exterieur Red Rock Cottage in Attractiepark Slagharen – FOTO SLAGHAREN

Lees ook: Klimparcours Black Hill Ranger Path blijft tijdelijk gesloten in Slagharen