Ontbijtbuffet maakt comeback in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Het ontbijtbuffet in de Big Jake: terug van weggeweest

Het geliefde ontbijtbuffet in de Big Jake van Attractie- en Vakantiepark Slagharen is terug! Vanaf 15 juli kunnen vroege vogels weer genieten van een heerlijk ontbijt in de Big Jake. Daarnaast keert ook de populaire ‘broodbestellijst’ terug.

Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet

Voor gasten die in het verleden in Slagharen hebben verbleven, zal het ontbijt van toen nog vers in het geheugen liggen. Tussen 7:30 en 9:30 uur kunnen bezoekers zich tegoed doen aan versgebakken broodjes en diverse soorten beleg, zoals vleeswaren, kaas, zoet beleg, fruit, kwark en ei-gerechten. Volwassenen kunnen van dit uitgebreide ontbijtbuffet genieten voor €16,95, terwijl kinderen slechts €9,95 betalen. Het ontbijtbuffet kan worden bijgeboekt tijdens een reservering of door contact op te nemen met het Contact Center van het park.

Verse broodjes ophalen met de broodbestellijst

Naast het ontbijtbuffet is ook de ‘broodbestellijst’ weer beschikbaar. Door voor 17.00 uur een ingevulde broodbestellijst in te leveren bij de Sitting Bull Saloon, kunnen gasten de volgende dag tussen 8.00 en 9.00 uur verse broodjes ophalen. Deze bestellijsten worden vanaf 8 juli uitgedeeld bij de incheckbalie, en vanaf 9 juli kunnen de broodjes worden opgehaald.

Met de terugkeer van het ontbijtbuffet en de broodbestellijst biedt Attractie- en Vakantiepark Slagharen zijn gasten opnieuw een heerlijke start van de dag.