Last minute kerstvakantie in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nog geen plannen in de kerstvakantie? Dan kun je nu gebruik maken van de kerstvakantie last minutes van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. In de kerstvakantie is het Winter Slagharen.


Bij normale winterse weersomstandigheden zijn veel attracties gewoon geopend en verder kun je tijdens Winter Slagharen genieten van allerlei extra’s zoals shows, entertainment en gezellige winterse aankleding van het pretpark. Je boekt al een kerst weekend aanbieding bij Vakantiepark Slagharen voor 159 euro per accommodatie geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen.
Je verblijft dan in vakantiehuisje type Colorado. Tegen meerprijs kun je ook andere typen huisjes boeken. De kerst midweek aanbieding van Vakantiepark Slagharen is er al vanaf 199 euro per accommodatie (twee volwassenen en twee kinderen). Bij de kerst aanbiedingen van Attractie- en Vakantiepark Slagharen zijn onbeperkt entree tot het pretpark en het naastgelegen waterpark Aqua Mexicana bij de prijs inbegrepen. Wees er snel bij voor deze goedkope Slagharen kerstvakantie last minute, want vol = vol.
Bron: Pretparkreizen.nl