Aquazoo Friesland ontving vandaag meer dan 1900 gasten

Gepubliceerd door Pretparknet op

reuzenotters aquazoo friesland

Recordaantal bezoekers voor AquaZoo Friesland!

Leeuwarden, woensdag 16 augustus 2017 – Meer dan 1900 gasten zijn vandaag naar AquaZoo Friesland gekomen voor een spetterende dag. Dit grote aantal bezoekers betekent een dagrecord voor het park, maar de magische grens van 100.000 bezoekers dit jaar is hiermee ook bereikt. De vier spectaculaire nijlkrokodillen, die net voor de zomervakantie in AquaZoo arriveerden, zijn een echte trekpleister.
“Mede door de investeringen in nieuwe dierverblijven, horeca en speelgelegenheden zien we een grote stijging in bezoekersaantallen”, zegt vestigingsmanager Jeroen Loomeijer, “We zijn natuurlijk ontzettend trots op dit record! Het bevestigt dat we de goede kant op gaan”.
Nijlkrokodillen
Vlak voor de zomervakantie heeft AquaZoo vier nijlkrokodillen in een spiksplinternieuw verblijf mogen verwelkomen. De verzorgers hebben de krokodillen de namen Jamilia, Azizi, Rafiki, La Lajita gegeven. Naast vier echte krokodillen ligt er in het ruime verblijf, met onder andere een grote waterval, ook een nep-krokodil. Bezoekers kunnen zo eens de ruwe huid van een krokodil voelen.

Bron en beeld: Libéma, Aquazoo Friesland